Η Γιόγκα έχει να προσφέρει πολλά σε όλες τις ηλικίες..

Ξεκινώντας από την παιδική ηλικία, οπού βοηθά στην επαναφορά της συγκέντρωσης του παιδιού και στην εξισορρόπηση της κινητικότητάς του. Το μαθαίνει να έχει έλεγχο των κινήσεών του, το εισάγει με ένα γλυκό τρόπο σε ένα καινούργιο περιβάλλον όπου μαθαίνει να συναναστρέφεται με διαφορετικό τρόπο, αφού δεν υπάρχει πια ο γνωστός παιδικός ανταγωνισμός.

Ακολουθούν ανάλογα είδη γιόγκα, διαμορφωμένα για όλους. Μέσα από τον δυναμισμό της κάθε πόζας, ο μαθητής επιτυγχάνει στην ενδυνάμωση του σώματος, ανάκτηση της ισσοροπίας,αποτοξίνωση, ενίσχυση των λειτουργιών του οργανισμού και της φυσικής του άμυνας.

Μα το πιο σημαντικό είναι η ένωση της ψυχής με το κορμί, ανακτώντας και ανακαλύπτωντας την πολυπόθητη αρμονία μεταξύ τους, γαλήνη και αρμονία που χάνεται μέσα στους γρήγορους και πιεστικούς ρυθμούς της ζωής.

Δεν πρόκειται για μία απλή επανάληψη ασκήσεων, αφού κάθε μάθημα ποικίλει σε πόζες… πόζες οι οποίες δρούν ενεργά και δραστικά στον οργανισμό από μέσα προς τα έξω, αφυπνίζωντας μυικές ομάδες και όργανα που συνήθως δεν τους δίνουμε σημασία.

Μέσα από την γιόγκα μας δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσουμε το σώμα μας, τον οργανισμό μας και να γίνουμε ένα με την ψυχή μας,αγκαλιάζωντας εξολοκλήρου άνευ κριτικής το είναι μας…