Μαθήματα yoga, ειδικά σχεδιασμένα για να συντροφεύσουν τη μέλλουσα μητέρα στο υπέροχο ταξίδι της εγκυμοσύνης. Η πρακτική της γιόγκα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, βοηθάει στην πέψη, βελτιώνει την κυκλοφορία και γυμνάζει την σπονδυλική στήλη.

Σε κάθε μάθημα γίνεται συνδυασμός:

  • Asanas: Στατικές και δυναμικές πόζες, προσαρμοσμένες ασκήσεις ανάλογα με το τρίμηνο της εγκυμοσύνης που διανύει η κάθε ασκούμενη. Οι πόζες εφαρμόζονται σε συνδυασμό με την αναπνοή και έτσι καλλιεργούν την συνείδηση στο μυαλό, το σώμα, το πνεύμα αλλά και στο πνεύμα του μωρού που πρόκεται να έρθει στον κόσμο. Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ενδυνάμωση της μήτρας και των μυών της λεκάνης αλλα και για την ανακούφιση από τα δυσάρεστα συμπτώματα της εγκυμοσύνης.
  • Pranayama: Τεχνικές αναπνοής για την εναρμόνιση σώματος και νου κατά την διάρκεια του μαθημάτος αλλά και μετά απ’ αυτό. Τεχνικές αναπνοής που βοηθούν την μέλλουσα μητέρα και στον τοκετό.
  • Χαλάρωση: Απελευθερώνει από την ένταση της ημέρας, αλλά βοηθάει και την έγκυο να βρέι τον χρόνο και το μέρος να έρθει σε επαφή με το σώμα της και το μωρό της, βλέποντας μέσα της, διαδικασία που της επιτρέπει να εξερευνήσει την ενστικτώδη γνώση για την διαδικασία της γέννησης.

Το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν όλες οι μέλλουσες μητέρες από τον 3ο μήνα της κύησης μέχρι και τον 9ο. Απο κάθε έγκυο λαμβάνεται λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και τα μαθήματα προσαρμόζονται ανάλογα με τον μήνα της κύησης που διανύετε.

'Ωρες μαθήματος

Δευτέρα
18:00 - 19:15
Τρίτη
10:30 - 11:45
Πέμπτη
10:30 - 11:4518:00 - 19:15